Breaking News

J2US: Όσα θα δούμε στον αποψινό ημιτελικό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα Παρασκευή, ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 20:00 το βράδυ, θα προβληθεί ζωντανά στο Open ο ημιτελικός του «Just the 2 of Us», ενώ θα ακολουθήσει αύριο ο μεγάλος τελικός.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στον ημιτελικό την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία θα τραγουδήσει τις πιο γνωστές επιτυχίες της και θα βάλει φωτιά... στο «Just the 2 of Us». Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώνεται. Μία ξεχωριστή  βραδιά  με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό.

Ακόμα στον ημιτελικό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται και την Χαρά Βέρρα για ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Γωγώ Τσαμπά!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο Λευτέρης Πανταζής, πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, θα  τραγουδήσει ζωντανά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ το μικρόφωνο θα πάρει και ο Νίκος Κοκλώνης που θα κάνει ντουέτο με την αγαπημένη Λάουρα!

Στο live του ημιτελικού θα υπάρχει ακόμα μία πολύ μεγάλη έκπληξη για το κοινό! Οι τηλεθεατές θα μπορούν να στέλνουν σε βίντεο τις ευχές τους και το τι δώρο θα ήθελαν να πάρουν φέτος στις γιορτές! Το «Just the 2 of Us» και ο Νίκος Κοκλώνης σαν άλλος Άγιος Βασίλης στο τέλος του show θα εκπληρώσουν μερικές από αυτές!

Στο διαγωνιστικό μέρος, όμως, η αγωνία κορυφώνεται. Τα ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα πουν τραγούδια που αυτή τη φορά τα έχουν επιλέξει ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον τελικό. Δυστυχώς, όμως, μόνο τρία ζευγάρια θα περάσουν στην τελική φάση. Απόψε θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.

Τα 5 ζευγάρια που έχουν περάσει στον ημιτελικό:

• Ζοζεφίν Βέντελ - Νάσος Παπαργυρόπουλος
• Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος
• Βαγγέλης Κακουριώτης - Ζένια Μπονάτσου
• Λευτέρης Πανταζής - Ζωή Δημητράκου
• Νικόλας Ραπτάκης - Νατάσα Καλογρίδη

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Το κοινό παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.