Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Jeremy Bulloch (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο Jeremy Bulloch, που πρωταγωνίστησε ως Boba Fett στην αρχική τριλογία «Star Wars - Ο Πόλεμος των Άστρων». 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιοδικού Variety, o Βρετανός ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη στο Λονδίνο από επιπλοκές που σχετίζονται με τη νόσο του Πάρκινσον, από την οποία έπασχε επί πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το καλλιτεχνικό πρακτορείο «Brown Simcocks & Andrews (UK) LLP» του Λονδίνου, που τον εκπροσωπούσε, ανέφερε:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του ηθοποιού Jeremy Bulloch. Πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, από επιπλοκές στην υγεία του, επακόλουθο των πολλών χρόνων που ζούσε με τη νόσο του Πάρκινσον. Ο Jeremy ήταν πιο γνωστός για το ρόλο του Boba Fett στην αρχική τριλογία του Star Wars. Είχε μια μακρά και ευτυχισμένη καριέρα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 45 χρόνια. Ήταν αφοσιωμένος στη σύζυγό του, τους τρεις γιους του και τα δέκα εγγόνια του. Θα τους λείψει απίστευτα».


Σύμφωνα με το Variety, ο προσωπικός του ιστότοπος αναφέρει ότι νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο St George's, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Tooting του Νοτίου Λονδίνου.


Ο Jeremy Bulloch πρωταγωνίστησε σε ηλικία 17 ετών στο «Summer Holiday», μαζί με τον Cliff Richard.

Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και ταινίες, μεταξύ των οποίων η ταινία «Octopussy - Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Οκτόπουσι» (1983).

Υποδύθηκε το μυστηριώδες Boba Fett στις ταινίες «Star Wars: The Empire Strikes Back» (1980) και «Star Wars: Return of the Jedi» (1983).

Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.