Breaking News

Εντυπωσιάζει σε φωτογράφισή της η Jessica Alba (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσιάζει με το καλοδιατηρημένο σώμα της η Jessica Alba, που πόζαρε με μαγιό στο φωτογραφικό φακό της Djeneba Aduayom για τις ανάγκες της συνέντευξής της στο περιοδικό Women's Health, για την έκδοση του νέου έτους, Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2021.

Η 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα τριών παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Jessica Alba αποφεύγει το αλκοόλ και τρώει γεύματα με βάση τα φυτά τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, ωστόσο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή χαλαρώνει το πρόγραμμά της. «Όλα τα στοιχήματα απενεργοποιούνται» τονίζει με χιούμορ.

Το πρωί αφιερώνει χρόνο για μια καταπραϋντική μάσκα προσώπου, αν είναι νευρική κρατά έναν από τους πολλούς κρυστάλλους της, ενώ κάνει και αναπνευστικές ασκήσεις.

«Προσπαθώ να επικεντρωθώ στην ενέργεια της αγάπης, της καλοσύνης και της ηρεμίας» τονίζει χαρακτηριστικά η όμορφη Jessica, που γεννήθηκε στην Πομόνα της Καλιφόρνια από γονείς Μεξικανικής και Γαλλο-Δανικής καταγωγής.

Δείτε τις φωτογραφίες.