Breaking News

J2US - Επεισόδιο (Live) 11 - Τελικός: Μεγάλοι νικητές ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος, Ζοζεφίν Βέντελ (Josephine) - Νάσος Παπαργυρόπουλος και Λευτέρης Πανταζής - Ζωή Δημητράκου διεκδίκησαν τη νίκη στον μεγάλο τελικό του J2US, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στη σκηνή την Άννα Βίσση, την οποία είδαμε και σε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή... Σε μία ιστορική συνάντηση, οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μαζί επιτυχίες τους, τονίζοντας μάλιστα ότι ποτέ δεν είχαν μεταξύ τους κόντρα, κάτι που διατηρούσαν για χρόνια τα δημοσιεύματα και η showbiz.

Η κριτική επιτροπή - Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής - έκριναν τα ζευγάρια, ενώ καθοριστική ήταν η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού.


Τελικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλο με τη Josephine, που καθήλωσαν ερμηνεύοντας το «The Phantom of the Opera», αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στον τελικό του σόου του Open.

Δείτε ολόκληρο τον τελικό στο βίντεο που ακολουθεί ή στο Open - Η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στο 2ο βίντεο.