Breaking News

Κατσινόπουλος: To Nomads, το Brazilian Jiu Jitsu, ο Ρουβάς που γίνεται... αγρίμι και η κουμπαριά με τον Μαυρίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο Nomads του ΑΝΤ1 το 2017. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu και πλέον δάσκαλος της πολεμική τέχνης είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Ήταν ένα  παιχνίδι ριάλιτι, το οποίο κάλυπτε τα "θέλω" μου και ήταν και μια ευκαιρία να μάθει ο κόσμος τον Κατσινόπουλο και το Brazilian Jiu Jitsu, περισσότερο από ό,τι είχα καταφέρει να το κάνω γνωστό μέχρι τότε. Κι αυτό δεν είναι προς τιμή μας. Πηγαίνω σε σχολεία που με καλούν για διαλέξεις και όταν τα παιδάκια λένε ότι με γνωρίζουν από το Nomads θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Ο μεγαλύτερος σταρ, από τους διάσημους που προπονώ, είναι ο Σάκης Ρουβάς. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και τρομερά ευφυής. Μπαίνει μέσα και γίνεται ένα αγρίμι. 

Θα συμμετέχω στο "Into the Skin" (σ.σ. έρχεται στο Open), που είναι παραγωγής και σκηνοθεσίας Γιώργου Μαυρίδη. Είναι ένας άνθρωπος που τα κάνει όλα». 

Θα είναι ο κουμπάρος στο γάμο του Γιώργου Μαυρίδη με την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια; Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είπε με χιούμορ:

«Με διάλεξε και στην προσωπική του ζωή να γίνω κουμπάρος. Στον επαγγελματικό τομέα δεν μπορούσε αλλιώς. Ήταν από τα πράγματα που του έθεσα. Του είπα... Αν θέλεις να σε παντρέψω, πρέπει να με "χώσεις" στην εκπομπή».

Και πρόσθεσε: «Όταν θα γίνω κουμπάρος σίγουρα θα έχει ζέστη. Δεν μπορεί και ο ίδιος να γνωρίζει πότε θα γίνει ο γάμος λόγω του κορονοϊού».