Breaking News

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για διαζύγιο με Φαίη Ξυλά: «Είναι κομμάτι της ζωής μου - Την αγαπώ πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αποχή του από την τηλεόραση, όπου κάνεις κάποιες guest εμφανίσεις, μίλησε στο «Ευτυχείτε» ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αλλαγή που έφερε στη ζωή του η γέννηση του γιου του, όπως και στο διαζύγιό του με τη Φαίη Ξυλά.

Οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» όταν παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 και απέκτησαν έναν γιο. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 2018.

«Το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μου είναι η γέννηση του γιου μου. Ο Πάρης είναι τώρα πέντε ετών» είπε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να αποκτήσει κι άλλο παιδί.  «Αν μου τύχει, καλώς να μου τύχει. Τώρα δεν είμαι εpωτευμένος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Με τη Φαίη τα πάμε πάρα πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος κομμάτι της ζωής μου, αυτό δεν αλλάζει. Την αγαπώ πολύ, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μας δένει ο Πάρης. Στέκεται δίπλα μου σε βασικά πράγματα, όπως στέκομαι κι εγώ δίπλα της. Και οι δύο μαζί για το παιδί μας. Δεν θα με ενοχλήσει αν αποφασίσει να κάνει ένα νέο γάμο. Είναι η συνέχεια της ζωής».