Breaking News

Λένα Δροσάκη: «Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έpωτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Ιούνιο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και τον επόμενο μήνα καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους. 
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Love it»:

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν το φαντάζεσαι. Δηλαδή ακόμα και τώρα που το βιώνω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω απόλυτα...

Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος είχα πέσει κάτω κι έκλαιγα, γελούσα... Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρεμιέρα για μια παράσταση κι έλεγα" Να τον περιμένω; Να του στείλω μήνυμα;". Δεν άντεχα! Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλούσαμε επί τέσσερις ώρες. Της έλεγα "Δεν θα κλείσεις το τηλέφωνο, θα περιμένουμε να έρθει ο Αλέξανδρος!". Του έβαλα το τεστ μέσα σε ένα κουτάκι και το άφησα δίπλα στο φαγητό.

Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έpωτα, μία συνάντηση που έφερε έκρηξη... Ως μπαμπάς είναι τρυφερός και αγχωμένος αν θα τα καταφέρει. Εγώ πήρα 30 κιλά και το ευχαριστήθηκα!

Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάζαμε. Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία, μάλλον λόγω των πολλών κιλών που πήρα απότομα.

Μετά τον ερχομό του γιου μας, σαν ζευγάρι υπάρχει ένας εκνευρισμός, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον... Δεν έχω ιδέα πότε θα τον βαφτίσουμε. Θα τον βγάλουμε Αναστάση».