Breaking News

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν μπορώ να πω ότι η κυβέρνηση έχει λάθος, αλλά οικονομικά δεν αντέχουμε (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία δύσκολη πραγματικότητα βιώνει ο καλλιτεχνικός κόσμος - και όχι μόνο - λόγω κορονοϊού, με τη Μαριάντα Πιερίδη να τονίζει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Δεν μπορώ να πω ότι η κυβέρνηση έχει λάθος. Είναι λογικό να κρατήσει το lockdown και να μείνουμε λίγο ακόμα κλεισμένοι στα σπίτια μας, αλλά οικονομικά δεν αντέχουμε».

«Αποφασίσαμε με τον Δημήτρη (Κατριβέση) ότι όσο ο γιος μου είναι μικρός και με έχει ανάγκη δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο, παρά μόνο με το γιο μου και τις επιχειρήσεις του συζύγου μου» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.


Τον περασμένο μήνα είχε ανεβάσει μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία πόζαρε με το γιο της Νικόλα, που απέκτησε το 2014 από προηγούμενη σχέση της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Εκεί να σε έχω καρδιά μου... μακριά από την τραγική κατάσταση που ζούμε τώρα! Μακριά από αποφάσεις που έχουν παρθεί από «Ειδήμονες» που δεν έχουν σκεφτεί τι θα πει Έλληνας πολίτης και ποιες οι ιδιαιτερότητες αυτού! Και ότι οι ως τώρα αποφάσεις, προκαλούν περισσότερα κρούσματα κ περισσότερους θανάτους στη χώρα μας! (Βάζω και τις αυτοκτονίες μέσα)

Εκεί στα υπουργεία, ταπεινή άποψη: ούτε Άγγλοι, ούτε Γάλλοι, ούτε Γερμανοί είμαστε! Και αφού δεν «μαζευόμαστε», όπως λέτε, ίσως λέω ΙΣΩΣ να θέλουμε άλλη τακτική.

1) Αν είχες τα «καφέ» ανοιχτά, δεν θα συνωστίζονται σαν τις σαρδέλες στα σπίτια φίλων, σε ένα καναπέ για να τα πούνε.

2) Αν είχες ανοιχτά τα «εστιατόρια» δεν θα γιόρταζαν στα σπίτια τους στις γιορτές τους και στα κυριακάτικα τραπεζώματα και πάρτυ γενεθλίων! Δεν θα μαζεύονταν 5 μανούλες σε ένα σπίτι και 10 πιτσιρίκια στις πυλωτές! Δεν είναι καλύτερα σε χώρους με ασφαλείς αποστάσεις και κανόνες υγιεινής;;; (Εφόσον τηρούνται βέβαια)

3) Δεν είναι καλύτερα να μπορούν να πάνε ένα «θέατρο», μαζί με τα παιδιά τους την Κυριακή; Κ.α.

Έχοντας πάντα στο μυαλό, το πώς σκεφτόμαστε σαν Ελληνικός λαός! Εσείς και τα υπουργεία σας μπορείτε ;;;

Με αγάπη Μ.

Διαβάζοντας κάποια μηνύματα διαπιστώνω πόσο πραγματικό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην Δημοκρατία μας! Η πεποίθηση-φόβος των πολιτών ότι δεν θα πετύχουν ούτως η άλλως τίποτα αν μιλήσουν αν αντιδράσουν. Και από πάνω ότι αν το κάνουν θα είναι και δακτυλοδεικτούμενοι!!! Πόσο λάθος! Πόσο κρίμα!»