Breaking News

Marie Avgeropoulos: Οι ευχές της «Octavia Blake» και η... «επίθεση» αγάπης που δέχτηκε από Έλληνες followers (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Marie Avgeropoulos (Μαρί Αυγεροπούλου) είχε υποδυθεί έναν από τους πιο  χαρακτηριστικούς ρόλους όσον αφορά τις σειρές της τελευταίας δεκαετίας. 

Η «Octavia Blake» στη σειρά «The 100» (2014-2020) είχε εντυπωσιακή εξέλιξη, ενώ η ομορφιά της και ο χαρακτήρας της προκάλεσαν... «εθισμό» στο ανδρικό κοινό.

Η 34χρονη, πλέον, Ελληνοκαναδή ηθοποιός και μοντέλο έχει περισσότερους από 2,9 εκατ. followers στο Instagram, μεταξύ των οποίων πολλοί είναι Έλληνες.


Χθες τους έστειλε τις ευχές της για τα Χριστούγεννα και ακολούθησαν χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια, μεταξύ των οποίων πολλά ήταν από Έλληνες (δείτε στη φωτογραφία δύο από τα δεκάδες σχόλια).


Σύμφωνα με τη wikipedia, η εντυπωσιακή Marie γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1986 στο Thunder Bay του Οντάριο από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε αγαπώντας το ψάρεμα, το κυνήγι και το κάμπινγκ, ενώ περνούσε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της σε εξωτερικούς χώρους. Άρχισε να παίζει ντραμς όταν ήταν 16 ετών. 

Αφού σπούδασε δημοσιογραφία για δύο χρόνια στην πατρίδα της, μετακόμισε στην Ευρώπη. Αρκετούς μήνες αργότερα, επέστρεψε στον Καναδά και εγκαταστάθηκε στο Βανκούβερ. Σε ηλικία περίπου 20 ετών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν μεγάλο όγκο ανάμεσα στο στήθος και το λαιμό της. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη ωστόσο επηρέασε τη φωνή της.


Μετά από έναν κάστινγκ για ντράμερς, ένας ατζέντης αναγνώρισε το ταλέντο της και κατόπιν  ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της σε διαφημίσεις, ενώ είχε και τον πρώτο της ρόλο στην ταινία «I Love You, Beth Cooper».


Η συμμετοχή της στο «I Love You, Beth Cooper» της έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ αυξήθηκαν και οι εμφανίσεις της στα εξώφυλλά περιοδικών, μέχρι που ήρθε ο επικός ρόλος της στη σειρά  «The 100».


Δείτε στα βίντεο την «Octavia Blake» εν δράσει στη σειρά «The 100».