Breaking News

Με Άννα Βίσση ο αποψινός τελικός του «Just The 2 of Us» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρία ζευγάρια προκρίθηκαν στον τελικό του «Just The 2 of Us» και σήμερα, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Open, ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε, όπου οι εκπλήξεις θα κορυφωθούν.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στην σκηνή του «Just the 2 of Us» τη μοναδική Άννα Βίσση! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες επιτυχίες της και θα απογειώσει το show, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η καθηλωτική Άννα Βίσση θα δώσει το σύνθημα για το πιο ανεβαστικό πάρτυ της χρονιάς. Ένταση, ρυθμός και απίστευτη ενέργεια στη σκηνή του «Just the the 2 of Us» σε μια νύχτα που θα μας μείνει αξέχαστη.

Τα 3 ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό: Ζοζεφίν Βέντελ - Νάσος Παπαργυρόπουλος, Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος και Λευτέρης Πανταζής - Ζωή Δημητράκου.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Ένα ζευγάρι θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής του show! Ποιος θα κερδίσει την αποδοχή της κριτικής επιτροπής και του κοινού; Ποιο ζευγάρι θα φτάσει στην πολυπόθητη νίκη;

Ποιες άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει ο Νίκος Κοκλώνης για τη βραδιά του τελικού; Η συνέχεια επί της οθόνης...