Breaking News

Μεγάλη ένταση στο σπίτι του Big Brother - «Βαριά» ποινή στον Δημήτρη Κεχαγιά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ένταση επικράτησε στο σπίτι του Big Brother στο επεισόδιο της Τετάρτης, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να τιμωρείται τελικά από τον Μεγάλο Αδελφό.

Αρχικά υπήρξε αντιπαράθεση μετά από ερώτηση του Χρήστου Βαρουξή στον Δημήτρη Κεχαγιά σχετικά με σχόλια που έκανε για τον ίδιο και αν τον έχει προσβάλλει.

Από τη συζήτηση τα αίματα άναψαν σε σημείο, μάλιστα, που ο Κεχαγιάς του είπε: «Πες μου ρε μ@λ@κ@ τις θέλεις; Τι δεν μου είπες κάτι... Εσύ δεν ξεκίνησες την κουβέντα ρε μ@λ@κ@! Μη σου δώσω κανένα χαστούκι μες στα μούτρα!».

«Μην μ' ακουμπάς» είπε στη συνέχεια ο Κεχαγιάς στη Σοφία Δανέζη που πήγε να τον ηρεμήσει, την οποία και έσπρωξε από δίπλα του.

Ακολούθησε φανερή ψηφοφορία στο σαλόνι του σπιτιού, όπου οι παίκτες ψήφισαν έναν συμπαίκτη τους. Θα γίνει και δεύτερη ψηφοφορία στο επεισόδιο της Πέμπτης, όπου θα ψηφίσουν έναν ακόμη παίκτη, ενώ θα ακολουθήσει και η δοκιμασία για το βέτο.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξε μεγάλη ένταση όταν ο Κεχαγιάς ψήφισε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Οι δύο παίκτες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με τον Κεχαγιά να την αποκαλεί σoύργελο.

Όπως θα δείτε στο τελευταίο βίντεο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Μεγάλος Αδελφός, ο οποίος του ανακοίνωσε:

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας, απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία, μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες.

Συνεπώς, τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει, χρησιμοποιώντας το βέτο». 

«Αναγνωρίζω τις πράξεις μου. Μίλησα πολύ άσχημα στον Χρήστο και δέχομαι τις συνέπειες μου» είπε στη συνέχεια ο Κεχαγιάς στο σαλόνι του σπιτιού, τονίζοντας, ωστόσο, ότι αισθάνεται προσβεβλημένος από τη στάση κάποιων παικτών απέναντί του.

Δείτε τα βίντεο.