Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 80: Σκληρή κριτική από τον Κουδουνάρη - «Δεν πάει τίποτα με τίποτα... είναι μία ακαταστασία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μία μέρα, στο επεισόδιο της Τρίτης 1ης Δεκεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι του My Style Rocks διεκδίκησαν τη νίκη, που χαρίζει τον έξτρα βαθμό για το επόμενο Gala.

Από τις χαρακτηριστικές στιγμές του επεισοδίου ήταν όταν η Έρη Λώλη στάθηκε απέναντι από τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της ασκεί σκληρή κριτική.

«Αυτά τα ρούχα έχουν μία "καινουργίλα", που όταν τα φορέσεις με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να δεθούν με τίποτα και φαίνονται ό,τι να 'ναι» τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και πρόσθεσε: «Όλα δεν σετάρονται. Δεν πάει τίποτα με τίποτα. Αυτό το στυλ για μένα δεν είναι στυλ. Είναι μία ακαταστασία και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος ή δεν το 'χει ή δεν τον αφορά καθόλου το να συνδυάζει τα ρούχα. Αυτό δεν το θέλουμε σ' αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια είπε στην Έρη ότι τη θεωρεί έξυπνη γυναίκα και πρέπει να βρει το προσωπικό της στυλ.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, από τη βαθμολογία κριτών και παικτών στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν κατά σειρά η Τζένη Γεωργιάδου και ο Μηνάς Αηδόνης.

Μετά την ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, η Τζένη και ο Μηνάς ισοβάθμησαν, οπότε αναδείχθηκαν και οι δύο νικητές της ημέρας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 80 στο 3ο βίντεο.