Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 88: «Αποφάσισα να αποχωρήσω» - Ε. Χριστοπούλου: «Αυτό μας μειώνει, θα κάνω ότι δεν το άκουσα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προς το τέλος του επεισοδίου του My Style Rocks, της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η Τζένη Γεωργιάδου ξάφνιασε του κριτές και τους συμπαίκτες της, καθώς τους ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει, τη στιγμή που το σόου μόδας του ΣΚΑΪ οδεύει προς την τελική ευθεία.

Είχε προηγηθεί η χθεσινή αντιπαράθεσή της με την Έρη Λώλη, ενώ στο σημερινό επεισόδιο σημειώθηκε και ένταση με τον Σπύρο Νικολαΐδη, ο οποίος τη χαρακτήρισε κακό άνθρωπο, τονίζοντας ότι έμαθε πως τον κατηγόρησε ότι έχει στυλίστα. Από την πλευρά της η Τζένη τον αποκάλεσε κακό παίκτη.

Πάντως η Τζένη διευκρίνισε ότι η απόφασή της δεν έχει να κάνει με τους συμπαίκτες της. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Έρη προσπάθησε να τη μεταπείσει.

Συγκεκριμένα, η Τζένη είπε: «Δεν έχει να κάνει τίποτα με τα παιδιά. Την απόφαση μου την πήρα προχθές... Δεν το κάνω για να με παρακαλάτε, ειλικρινά. Δεν έχει συμβεί κάτι. Δεν έχει σχέση με τα παιδιά και τους κριτές. Είναι καλό να αφήνουμε κάτι όταν πρέπει» .

Η Κατερίνα Στικούδη εξέφρασε την αντίθεση της, όπως και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία της είπε: «Αυτό μας μειώνει πάρα πολύ. Θα κάνω ότι δεν το άκουσα ποτέ. Δεν πιστεύω ποτέ ότι είσαι τέτοιος χαρακτήρας. Εμείς σαν κριτική επιτροπή θα κάνουμε ότι απλά δεν το ακούσαμε. Θα το θεωρήσουμε μια άτυχη στιγμή, δική σου και του παιχνιδιού. Ανήκεις στο παιχνίδι, είσαι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Θα πάμε όλοι μαζί στον τελικό. Τελεία και παύλα!».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά η Αρετή Λις και ο Μηνάς Αηδόνης. Στη συνέχεια ψήφισαν οι υπόλοιποι παίκτες, που ανέδειξαν νικήτρια της ημέρας την Αρετή Λις.

Δείτε τα αποσπάσματα με την αντιπαράθεση του Σπύρου με τη Τζένη και την ανακοίνωση της δεύτερης. Ολόκληρο το επεισόδιο 88 στο 3ο βίντεο.