Breaking News

My Style Rocks - Επεισόδιο 92: Αποχώρησε η Άρτεμις Καραβουσιάνη - Ξέσπασε σε κλάματα η Έρη Λώλη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής να έχει ξεκινήσει, το επεισόδιο της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου του My Style Rocks ολοκληρώθηκε με αποχώρηση.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν κατά σειρά ο Μηνάς Αηδόνης και η Αρετή Λις. Ακολούθησε η ψηφοφορία από τους υπόλοιπους παίκτες, που ανέδειξαν νικητή της ημέρας τον Μηνά Αηδόνη.

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη, η Έρη Λώλη και ο Σπύρος Νικολαΐδης αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς σημείωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες (οι βαθμολογίες αφορούσαν το σύνολο από το χθεσινό και το σημερινό επεισόδιο).

Η Έρη Λώλη σώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες. Μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα όταν η Τζένη Γεωργιάδου είπε: «Την ψήφο μου θα την δώσω στην Έρη. Έχει αποχωριστεί την κόρη της από τον Αύγουστο, δεν υπάρχει κανένας λόγος... Έχουν μείνει λίγες μέρες...».

«Αυτό βρήκες να πεις;» σχολίασε δακρυσμένη η Έρη.

Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει η Άρτεμις Καραβουσιάνη, με τον Σπύρο Νικολαΐδη να παραμένει στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 92 στο 3ο βίντεο.