Breaking News

Νικόλ Τσομπανίδου για Βασιλάκο: «Δεν άντεχα να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την εξέλιξη της σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο μίλησε στο Happy Day η νικήτρια του «The Bachelor» Νικόλ Τσομπανίδου. Μεταξύ άλλων, είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Έμεινα στην Αθήνα και για τα Χριστούγεννα. Τι να κάνω; Δεν άντεχα να φύγω και να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη. Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν έτοιμος να έρθει στην Αθήνα, αλλά κρατήθηκε γιατί του είπα "Μπαμπά θα περάσω μαζί σου την Πρωτοχρονιά". Υπάρχει η σκέψη να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα, αλλά θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του και ο μπαμπάς μου.

Η αλήθεια είναι ότι τους γονείς του Παναγιώτη τους είχα γνωρίσει νωρίτερα. Πήγα στο σπίτι τους τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και τρώγαμε όλοι μαζί. Είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και πολύ ευγενικοί. Κατευθείαν ένιωσα οικεία μαζί τους. Πήρα και με video κλήση τους γονείς μου και αντάλλαξαν ευχές.

Τα Χριστούγεννα, βέβαια, πήγαμε και στους δικούς μου συγγενείς στην Αθήνα. Γνώρισε ο Παναγιώτης και τους δικούς μου συγγενείς και ύστερα εγώ την αδερφή του...

Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες μακριά του, αλλά μου λείπει πάρα πολύ. Ξέρω ότι σύντομα θα είμαι πάλι στην αγκαλιά του. Εκτός αν μου κάνει έκπληξη κι έρθει εκείνος νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. 

Η αλήθεια είναι ότι επειδή με έχουν δει στο ριάλιτι οι κοπέλες είναι λίγο πιο μαζεμένες... Ο Παναγιώτης δεν απέχει πολύ απ' αυτό που είδατε στο ριάλιτι. Είναι ο εαυτός του. Εγώ νιώθω πολύ καλύτερα που πλέον δεν έχω να "ανταγωνιστώ" τις άλλες κοπέλες. Είμαι πολύ καλά με τον Παναγιώτη και πραγματικά μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι πλέον. Είμαστε πολύ μικροί και οι δύο για να κάνουμε οικογένεια, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις...».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Alpha.