Breaking News

Οι ερωτήσεις από παίκτες που αποχώρησαν αναστάτωσαν το σπίτι του Big Brother (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Big Brother της Τετάρτης πρώην παίκτες, που αποχώρησαν, "επέστρεψαν" μέσα από βίντεο που προβλήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, Ραΐσα Κόντι, Χρήστος Μακρίδης, Ραμόνα Μοροσάνου και Δημήτρης Κεχαγιάς έθεσαν ερωτήσεις, φέροντας κάποιους σε δύσκολη θέση.

Η ερώτηση που προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση ήταν του Κεχαγιά, ο οποίος είπε: «Καλησπέρα σ' όλους, πάνω απ' όλα σε σένα Σοφάκι μου. Η ερώτηση απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά που, σε εισαγωγικά, ήταν κοντά μου στο παιχνίδι, αλλά και στη Σοφία. Γρηγόρη, Ζακ και Θέμη, εν τέλει τι σας κάνει να διαμορφώσετε και να πλαισιώσετε στον χαρακτήρα σας και στον τρόπο παιχνιδιού σας για να φτάσετε πιο κοντά στα 100.000 ευρώ;».

Ο πρώτος που απάντησε ήταν ο Ζακ, με την απάντησή του να σχολιάζεται αιχμηρά από την Άννα Μαρία στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Σε δύσκολη θέση φάνηκε να έρχεται και ο Θέμης, μετά από ερώτηση της Αφροδίτης γιατί γύρισε την πλάτη στη Σοφία, ενώ και ο Χρήστος Μακρίδης άφησε αιχμές ότι κάνει παρέα με την Άννα Μαρία για λόγους στρατηγικής.

Να σημειωθεί ότι η Άννα Μαρία ζήτησε συγγνώμη από τη Ραΐσα, μετά από σχετική ερώτηση της δεύτερης.

Δείτε το βίντεο.