Breaking News

Plastic Hearts: Σαρώνει το «Prisoner» της Miley Cyrus (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα (Παρασκευή 27 Νοεμβρίου) κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «Plastic Hearts» της Miley Cyrus, που είναι το έβδομο της 28χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, υπήρξε πρόβλημα διαθεσιμότητας την ημέρα κυκλοφορίας, με πολλούς θαυμαστές της να παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να το βρουν.

Ο λόγος ήταν ότι συνέπεσε με τη Black Friday. Με ανάρτησή της στο Instagram η Miley Cyrus εξήγησε ότι όταν επέλεξε με τους συνεργάτες της τη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν ενημερώθηκε ότι τις μέρες της Black Friday, που κρατά τουλάχιστον μία εβδομάδα, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από άλμπουμ, προφανώς για να μην πέσει η τιμή.

Αν και οι θαυμαστές της μπορούν να ακούσουν ψηφιακά αντίγραφα του δίσκου, αυτό θα επηρεάσει αναμφίβολα τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας, επισημαίνει η Daily Mail.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει και το πολυσυζητημένο τραγούδι «Prisoner», όπου συνεργάζεται με την αλβανικής καταγωγής Dua Lipa - τραγουδίστρια, στιχουργός και πρώην μοντέλο -, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες.

Το  video clip για το «Prisoner» κυκλοφόρησε νωρίτερα, στις 20 Νοεμβρίου και έχει πλέον περισσότερα από 24 εκατομμύρια views. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία υπέγραψε η ίδια η Miley Cyrus, μαζί με την Alana O’Herlihy.


Τα τραγούδια του «Plastic Hearts»

Standard edition

1. WTF Do I Know
2. Plastic Hearts"
3. Angels like You
4. Prisoner
5. Gimme What I Want
6. Night Crawling
7. Midnight Sky
8. High
9. Hate Me
10. Bad Karma
11. Never Be Me
12. Golden G String

Digital edition

13. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)
14. Heart of Glass (live from the iHeart Festival)
15. Zombie (live from the NIVA Save Our Stage Festival)

Ακούστε το ομότιτλο «Plastic Hearts».