Breaking News

Α. Ροϊλός - Η εξομολόγησή του για το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του: «Δεν ήθελα να βγει στη δημοσιότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο Πρωινό τον Αναστάση Ροϊλό, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος εξομολογήθηκε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από ένα χρόνο με τη μηχανή του στην Αττική Οδό:

«Δεν ήθελα να βγει στη δημοσιότητα το ατύχημα, ήταν και είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς όλα καλά... Έπεσα στην Αττική Οδό με τη μηχανή, μέσα σε ένα τούνελ. Καρφώθηκα στον τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς ένα ταξί, που ερχόταν, πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά. Στάζει συνέχεια από πάνω και γλιστράει πολύ και επειδή είναι στροφή, έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο.

Η πρώτη σκέψη μου, με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει, ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαχνα το κινητό μου.

Σε κάποια επεισόδια κούτσαινα λίγο, αλλά το "κλέβαμε" με πλάνα πιο στατικά ή από τη μέση και πάνω. Κούτσαινα για ένα διάστημα, αλλά η καραντίνα έκανε στο πόδι μου πολύ καλό γιατί ξεκουράστηκα και έκανα αποθεραπεία.

Όταν ήρθαν από την παραγωγή στο νοσοκομείο μου κάλυψαν το πρόσωπο για να με πάνε για τις ακτίνες ώστε να μην κυκλοφορήσει η είδηση... Στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα αργότερα μόνο για να μην το μάθει από αλλού... Οπότε, γενικά το κρατήσαμε κρυφό».