Breaking News

Σ. Μουτίδου: Η αγαπημένη της Πρωτοχρονιά, η... «αποκαθήλωση» του Άγιου Βασίλη και οι ευχές για το 2021 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Μουτίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την αγαπημένη της Πρωτοχρονιά και τον Άγιο Βασίλη, αναφέρθηκε στην κόρη της, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί κι έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε:

«Η πιο αγαπημένη Πρωτοχρονιά ήταν όταν ήμουν μικρή στη Γερμανία. Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου, μου είπε "Κοίταξε μέσα από μία κλειδαρότρυπα, θα έρθει ο Άγιος Βασίλης". Ο πατέρας μου ήρθε από το άλλο δωμάτιο και μου άφησε ένα δώρο, χωρίς να φαίνεται ποιος είναι και είπα "Α! Είναι ο Άγιος Βασίλης".

Πίστευα πολύ στον Άγιο Βασίλη. Και η κόρη μου πίστευε μέχρι που ζήσαμε και την... αποκαθήλωση. Ήταν μία δύσκολη νύχτα. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε για όλη αυτή την αθωότητα που άρχισε να φεύγει...

Όταν ήμουν μικρή τα κάλαντα ήταν καθεστώς. Στο τέλος της ημέρας έπαιρνα πάντα ένα δώρο τη μαμά μου. Και η κόρη μου, μου κάνει δώρα.

Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν ήμουν ποτέ του γάμου και που παντρεύτηκα, προέκυψε. Δεν θα το ξανάκανα, ο γάμος δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου, ούτε θα έκανα άλλο παιδί.

Οι ευχές μου (για τη νέα χρονιά) όσο γερνάω γίνονται πιο βαρετές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Μεγάλωσα πια και η γενιά μου αρρωσταίνει. Είμαι 48 ετών, νοσούν φίλοι μου, χάνω φίλους μου... Μετά ακριβώς βάζω την ψυχική υγεία και εύχομαι λιγότερο φόβο...»


Να σημειωθεί ότι η Σοφία Μουτίδου γεννήθηκε στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Επέστρεψαν όταν εκείνη ήταν 6 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατάγονταν οι γονείς της διότι ο πατέρας της την ήθελε να φοιτήσει σε ελληνικό σχολείο. Μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο και τις σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την άφιξή της στην Αθήνα έδειξε κλίση προς την τέχνη του θεάτρου. Έτσι σπούδασε υποκριτική. Τον Ιανουάριο του 2009, απέκτησε την κόρη της, στην οποία έδωσε το όνομα Δήμητρα.