Breaking News

Survivor: Αλλαγές στη διαδικασία αποχώρησης - Λιανός: «Το φετινό θα είναι το πιο σκληρό... πραγματική επιβίωση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλες αλλαγές θα δούμε στο Survivor, που θα επιστρέψει στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η Μάρτζυ Λαζάρου είπε στην εκπομπή «Love it»: «Αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη με θετική ψήφο. Για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες, τους Μαχητές και τους Διάσημους. Η αναλογία υποψηφίων από κάθε ομάδα φαντάζομαι θα προκύπτει από τα αγωνίσματα».

Νωρίτερα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, είχε δηλώσει από τον Άγιο Δομίνικο:

«Είμαστε λίγες μέρες στο νησί, αλλά είναι "γεμάτες" μέρες γιατί έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και φτιάχνουμε πολύ ωραία πράγματα.

Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ατόμων, με την οποία δουλεύω πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις, δυνατές θέσεις... Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν "no fear George", έχω ανέβει... πολύ ψηλά. 

Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor, νομίζω ότι οι τηλεθεατές θα μείνουν ευχαριστημένοι. Έχουμε ένα καταπληκτικό κάστινγκ με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων και αυτό θα αρέσει πολύ στον τηλεθεατή. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις των παικτών. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη...

Βρίσκομαι σε ένα ποτάμι, στο οποίο πραγματοποιούνται πολλά γυρίσματα. Έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ special...

Το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο και το πιο σκληρό απ' όλα. Ο κόσμος θα ξαναδεί, μετά από καιρό, την πραγματική επιβίωση σ' έναν πανέμορφο, αλλά αφιλόξενο τόπο.

Είναι αρκετοί οι παίκτες, που έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσεις στο νησί και στην παραλία, θα πρέπει - κατά κάποιο τρόπο - να αποκτήσεις αρχηγικό ρόλο».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνου και στο 2ο βίντεο όσα ειπώθηκαν σχετικά με τις αλλαγές στις αποχωρήσεις των παικτών.