Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Μιχάλης Αρναούτης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι Διάσημοι πήραν την πρώτη τους νίκη (με 10-9) στο Survivor, στο αγώνισμα με έπαθλο μία καλύβα και φωτιά. Ακολούθησε η αποχώρηση παίκτη στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Διάσημοι είχαν χάσει στα δύο αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να αναδειχθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Μιχάλης Αρναούτης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός είπε ότι το κοινό ψήφισε την Κάτια Ταραμπάνκο ως τον πιο δημοφιλή παίκτη της ομάδας. Η Κάτια κλήθηκε να υποδείξει τον πέμπτο υποψήφιο από την ομάδα της και επέλεξε την Αγγελική Λάμπρη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τελικά την αποχώρηση του Μιχάλη Αρναούτη, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό. Ο 41χρονος πυγμάχος είναι ο πρώτος παίκτης από τους Διάσημους που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία του κοινού, που διαμόρφωσε την κατάταξη δημοφιλίας των παικτών - όπου ο Μιχάλης Αρναούτης βρέθηκε τελευταίος μεταξύ των υποψηφίων -, είχε πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το συμβούλιο. Στο τελευταίο βίντεο η νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα επάθλου.