Breaking News

Τα καυστικά σχόλια του Παπανώτα για την εξομολόγηση της Καινούργιου και η απάντηση της παρουσιάστριας: «Ντροπή...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άναυδη έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου από τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day σχετικά με την εξομολόγησή της στο χθεσινοβραδινό live του J2US, όπου ήταν καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με το γράμμα «ρ» σε μικρή ηλικία και τη λογοθεραπεία που έκανε για να βελτιώσει την προφορά της, αλλά και στο bulling που υπέστη όταν ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση.

Ο Παπανώτας σχολίασε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι' αυτό, όταν υπάρχουν παιδιά με καρκίνο και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

H Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα... Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες, που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε στο παραμικρό να βρείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό... Δηλαδή, ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί... Δημήτρη ντροπή!».

Να σημειωθεί ότι παρουσιάστρια ανέφερε χθες τη λέξη bullying, ωστόσο την είπε για τα πρώτα βήματά της στην τηλεόραση και όχι για τα παιδικά της χρόνια. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση, όλοι έλεγαν η Κατερίνα που δεν λέει το "ρ". Υπέστη ένα bullying, αρκετά έντονο».

Δείτε το βίντεο και το απόσπασμα από τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στο J2US.