Breaking News

Tom Cruise: Έρωτας με... άρωμα «Mission: Impossible»; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Mission: Impossible 7», σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Στην ταινία παίζουν ο Tom Cruise, η Vanessa Kirby, η Rebecca Ferguson, η Hayley Atwell και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Μάλιστα, πρόσφατα διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο ότι υπήρξαν πέντε παραιτήσεις από την ομάδα του κινηματογραφικού συνεργείου, καθώς ο Tom Cruise φέρεται να εξοργίστηκε από τα μέλη για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού στα γυρίσματα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται πηγή της «The Sun», ο 58χρονος ηθοποιός ήρθε πολύ κοντά με την 38χρονη Hayley Atwell. Όπως αναφέρεται, από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

«Ο Tom και η Hayley ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα. Το lockdown και όλες οι δυσκολίες που προέκυψαν απ' αυτό, τους έφεραν ακόμη πιο κοντά και έχουν γίνει σχεδόν αχώριστοι. Περνούν υπέροχα και φαίνονται πολύ χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει προχωρήσει σε σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιό του, το 2012, από την πρώην σύζυγό του Katie Holmes. Από την άλλη, η Hayley Atwell λέγεται ότι χώρισε μέσα στο 2020 από τον σύντροφό της, που είναι Άγγλος γιατρός.

Οι φωτογραφίες είναι από τα γυρίσματα στη Ρώμη.