Breaking News

Ηλίας Βαλάσης: «Τώρα που τα θέατρα είναι κλειστά δουλεύω στην οικοδομή και αισθάνομαι περήφανος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το πρώτο Survivor του Mega ο Ηλίας Βαλάσης ήταν ο παρουσιαστής της «Φάρμας» και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής. 

Η πανδημία του κορονοϊού και το lockdown έπληξαν το χώρου του θεάτρου, με αποτέλεσμα να εργάζεται σε οικοδομή. Ο Ηλίας Βαλάσης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Τώρα που τα θέατρα είναι κλειστά, δουλεύω στην οικοδομή. Περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή, που θα πρέπει όλοι μας να βρούμε κάτι για να επιβιώσουμε. Εγώ επέλεξα αυτό το πράγμα να κάνω, το οποίο με κάνει και αισθάνομαι και πολύ περήφανος. Η λάσπη, ο ιδρώτας, η καθημερινότητα και το πρωινό ξύπνημα, όλα αυτά με έκαναν και θυμήθηκα ότι δύσκολα βγαίνει το ψωμί κι όχι τόσο εύκολα. Δουλεύω σε μια οικοδομή με 80 άτομα και είμαστε μόνο δύο Έλληνες, όλοι οι υπόλοιποι είναι ξένοι.

Τι σημαίνει που ήμουν στη Φάρμα και το Survivor; Ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος από τους υπόλοιπους και πιο σπουδαίος γι' αυτό που έκανα; Τι είμαι; Απλά είχα έκθεση στην τηλεόραση, που αυτό σε κάνει πολλές φορές τρομερά αναγνωρίσιμο... τελεία. Είμαστε πολύ κουτοί να νομίζουμε ότι η τηλεόραση  μας κατατάσσει ως σπουδαιότερους ανθρώπους.

Δεν με έχουν προσεγγίσει να παίξω σε κάποιο σίριαλ. Είχα μιλήσει κάποια στιγμή για το Survivor, αλλά δεν έγινε δεύτερη κουβέντα. Είχα μιλήσει και για το Nomads, όπου τελικά κάποιος άλλος πήρε τη θέση μου».