Breaking News

Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Κυριακής... Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αγνοούνταν από το μεσημέρι της ίδιας μέρας στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, όπου βγήκε βόλτα με το σκάφος του.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», η λιμενική αρχή της Ερέτριας σχηματίζει δικογραφία προκειμένου να διερευνηθούν, από πραγματογνώμονα του λιμενικού σώματος, οι ακριβείς συνθήκες θανάτου. Τεχνικό σύμβουλο θα ορίσει και η οικογένεια. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από όλα τα επίμαχα σημεία του σκάφους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Σήφης Βαλυράκης έχει χτυπηθεί από αυτό. Μαρτυρία αναφέρει ότι καπετάνιος αλιευτικού διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρώην υπουργό.

Ο Αντώνης Παντελής, κάτοικος Ερέτριας, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Open για την Κυριακή το μεσημέρι, όταν αντιλήφθηκε την βάρκα του πρώην υπουργού να κάνει κύκλους στα ανοιχτά, χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν κάποιος βρισκόταν στην βάρκα. Όταν αργότερα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε το λιμεναρχείο. Ο μάρτυρας είπε ότι οι επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής δεν εμπλέκονται σε καυγάδες με ερασιτέχνες.

Δείτε τα βίντεο.