Breaking News

Εξέλιξη στη διαμάχη ΣΚΑΪ - Ανδρέα Γεωργίου - Μειώνονται τα επεισόδια των «8 Λέξεων»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H ανακοίνωση του Mega σχετικά με τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ είναι σε εξέλιξη ακόμη στον ΣΚΑΪ η σειρά «8 Λέξεις», είχε ξαφνιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε τη σύμβαση του Ανδρέα Γεωργίου, μετά την ανακοίνωση του Mega και έφερε νέο συμφωνητικό, που μειώνει τα επεισόδια των «8 Λέξεων» από 390 σε 250. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα»:

«Τα αίματα άναψαν, καθώς υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση από ανώτατα στελέχη του ΣΚΑΪ. Από κάποιους έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η λύση του συμβολαίου. Διερευνήθηκε αυτή η δυνατότητα, αλλά απεδείχθη ότι είναι ένα δυνατό συμβόλαιο με ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν και τις δύο πλευρές. Υπήρξε ένα "νομικό μπρα ντε φερ" με σκληρά επιχειρήματα και από τους δύο...

Ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο έχει τον όρο first option, που σημαίνει ότι ο Ανδρέας Γεωργίου, πριν κλείσει οριστικά στο Mega, όφειλε να δώσει στον ΣΚΑΪ τη δυνατότητα για μια τελευταία αντιπρόταση. 

Από την πλευρά του Ανδρέα Γεωργίου λένε ότι δεν τηρήθηκε ο όρος η σειρά να μεταδίδεται 9 με 11 το βράδυ, καθώς μειώθηκε η διάρκεια λόγω Survivor.

Κάπου εκεί φάνηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οριστική ρήξη και τα βρήκαν κάπου στη μέση. Δηλαδή, ο ΣΚΑΪ υπαναχώρησε από την πολεμική διάθεση της ρήξης. Ωστόσο κατήγγειλε τη σύμβαση με σκοπό να φέρει μία καινούργια.

Υπάρχει πλέον νέα σύμβαση ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Ανδρέα Γεωργίου, η οποία "πετσοκόβει" τα επεισόδια. Δηλαδή, τα 390 επεισόδια, που περιλάμβανε η αρχική συμφωνία, γίνονται 250. Από αύριο η σειρά θα ολοκληρώνεται στις 10 το βράδυ και τα επεισόδια θα είναι μονά, χωρίς το επεισόδιο της Παρασκευής.

Ο Ανδρέας Γεωργίου γνώριζε ότι το Mega θα βγάλει ανακοίνωση. Νωρίτερα είχε ενημερώσει ο ίδιος τον ΣΚΑΪ...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.