Breaking News

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η καριέρα, οι δύο γάμοι και η σχέση της με τα παιδιά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία μίλησε για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία».   

Επίσης, η σπουδαία τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις μεγάλες συναυλίες της που άφησαν εποχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως και στα μελλοντικά της σχέδια, ενώ εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - για την προσωπική της ζωή:

«Ο έpωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολο να έχεις οικογένεια και να είσαι και καλλιτέχνης. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά μου και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Δεν μου έφτανε ο χρόνος το 24ωρο. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη.

Είμαι αυστηρή μητέρα, με όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα - παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τα δύο παιδιά μου παρόλο που έχουν διαφορετικό πατέρα. Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια...

Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ' αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δεν με τρομάζει το ό,τι ζω μόνη μου, χωρίς σύντροφο... Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου άλλαξα, έγινα πολύ πιο σκληρή και με μένα και με το περιβάλλον δίπλα μου. Ήμουν δέκα χρονών όταν πέθανε...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1