Breaking News

ELIF: Επεισόδια 756 - 757, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 14/1/21 - Επεισόδιο 756: Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ της λέει πως η μητέρα της και ο Ταρίκ δεν γνωρίζονταν. Επίσης της λέει πως δεν έχει πατέρα. Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ. Βλέπει ένα κoριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ και το αγκαλιάζει αλλά η μητέρα του παιδιού το απομακρύνει αμέσως και η Μελέκ φεύγει. Μόλις φεύγει η Μελέκ φτάνουν στο πάρκο η Βιλντάν με την Ελίφ. 

Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν με τον Γιουσούφ και την Ιντζί. Ο Κερέμ έχει άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία για την εταιρία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη είναι θυμωμένη μαζί του επειδή δεν βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί. Ο Ταρίκ της ζητάει να δει τον γάμο του σαν μια επαγγελματική συμφωνία, γιατί για αυτόν έτσι είναι και της λέει πως εκείνη είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του. Η Ράνα έχει τα δικά της σχέδια και του λέει πως θέλει να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι μόνο θα τον εμπιστευθεί ξανά.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα του ζητήσει κάτι πολύ σπουδαίο αλλά η Ράνα του ζητάει απλά να δειπνήσουν μαζί. Ο Ταρίκ κάνει αμέσως κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο. Λίγο αργότερα τον καλεί η Χουμεϊρά και του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως έχει δουλειά και θα το κανονίσουν ένα άλλο βράδυ. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Η Παρλά κάνει έκπληξη στον Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με μια πίτσα. Τώρα που η Ρεϊχάν έφυγε πιστεύει πως έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Ο Κερέμ αυτή τη φορά είναι πιο φιλικός μαζί της...


Παρασκευή 15/1/21 - Επεισόδιο 757: Η Μπιρτσέ δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς αλλά εκείνος δείχνει εκνευρισμένος με κάποιες καθημερινές της, χαριτωμένες συνήθειες και της κάνει συνεχώς παρατηρήσεις. Ο Κερέμ κανονίζει μια συνάντηση και η Φιλίζ ενημερώνει τον Ταρίκ, ο οποίος εκνευρίζεται. Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ο ρόλος που θα αναλάβει ο Κερέμ στην εταιρία. Φοβάται πως ο Κερέμ θα αναλάβει την ηγεσία της εταιρίας. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ και του ζητάει να κανονίζει τις συναντήσεις αφού τον συμβουλεύεται πρώτα. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από τη συμπεριφορά του αλλά του απαντάει ψύχραιμα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της ξανά. Ο Ταρίκ έχει καταλάβει πως η Χουμεϊρά τον υποψιάζεται και ακυρώνει το δείπνο του με τη Ράνα.

Η Μελέκ βρίσκει μια κούκλα στα σκουπίδια και μέσα στην τρέλα της πιστεύει πως ανήκει στην Ελίφ. Η Ελίφ σκέφτεται συνεχώς τη μητέρα της. Θυμάται τη μητέρα της, τη Ζεϊνέπ, τον Σελίμ και όλη την οικογένειά της. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει γράμμα από τον Σελίμ, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και του λέει πως συνεχίζει τις θεραπείες του και πως ελπίζει να γίνει καλά και να επιστρέψουν. Επίσης του γράφει πως πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή. Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του στο γκαράζ της εταιρίας και τον ενημερώνουν πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Ελίφ.

Ο Ταρίκ τα βάζει μαζί τους και ο Κερέμ τους ακούει να τσακώνονται και το βρίσκει παράξενο. Ρωτάει τον Ταρίκ τι συμβαίνει και εκείνος του λέει μια δικαιολογία. Ο Κερέμ έχει υποψίες για το περιστατικό αλλά ο Ταρίκ καταφέρνει να διαχειριστεί την κατάσταση. Καθώς μιλάνε η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Βιλντάν όμως επιμένει και ο Κερέμ υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν ρωτάει τίποτα και φεύγει από το γκαράζ με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η Ελίφ ζωγραφίζει την οικογένειά της και η Βιλντάν βλέπει τη ζωγραφιά και την κρατάει ως το πρώτο στοιχείο για την άγνωστη ιστορία της Ελίφ, που θέλει να μάθει...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ