Breaking News

Ε. Καραγιάννη: «Ο μόνος άντρας που με αγάπησε πραγματικά ήταν ο Κ. Βουτσάς - Ο Άνθιμος δεν θα με συγχωρέσει που χώρισα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εύη Καραγιάννη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα», όπου μίλησε για τη γνωριμία και το γάμο της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, ενώ τόνισε πως γυρίζοντας τον χρόνο πίσω δεν θα χώριζε μαζί του. Επιπλέον, εξομολογήθηκε πως ο γιος της Άνθιμος Ανανιάδης δεν θα τη συγχωρέσει που χώρισαν. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Με τον Κώστα ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί. Είναι συγκινητικό όταν μιλάω για τον Κώστα, όπως είναι και για τον Άνθιμο. Ο Άνθιμος δακρύζει και μόνο που σκέφτεται το όνομά του. Είναι τυχερό παιδί γιατί μεγάλωσε με δύο πατεράδες. Δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ωραία όταν χωρίζεις, αλλά το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς. Ο βιολογικός του πατέρας κι ο Κώστας ήταν φίλοι. Ο μόνος άντρας που με αγάπησε πραγματικά ήταν ο Κώστας γι' αυτό και συγκινούμαι πάντα. Ήταν ο καλύτερος πατέρας.

Ήμασταν μαζί περίπου 15 χρόνια, κοινή ζωή και γάμος. Όταν είχαμε χωρίσει, ο Κώστας βρισκόταν με τον πατέρα του Άνθιμου, έτρωγαν μαζί και γενικότερα είχαν μία καλή επαφή. Ο Άνθιμος δεν θα με συγχωρέσει ποτέ ότι χώρισα με τον Κώστα, το ξέρω. Μπορεί να μην μου το λέει, αλλά ξέρω τον πόνο του...

Ο χωρισμός ήταν σκληρός και είχε πάρα πολλά δάκρυα και από τους δύο... Γυρνώντας το χρόνο πίσω και με άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να χωρίζαμε ποτέ. Υπήρχε πολλή αγάπη...»

Δείτε όσα είπε στην Αννίτα Πάνια.