Breaking News

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Τα βρήκαμε, η διαμάχη μας του βγήκε σε καλό. Πήγε στο Survivor, θα ήταν άνεργος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται ότι έλυσαν τις διαφορές τους, με την πρώτη να γράφει πριν λίγες ημέρες σε ανάρτησή της: «Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε!!! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό;;; Μπράβο πάντως».

Την Πέμπτη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά:

«Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι δεν τα εννοούσε έτσι, δεν είχε πρόθεση... Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρησα κι εγώ. Εκείνος μου είπε μετά να βγούμε σε κάποια εκπομπή μαζί ή να βγω δημόσια και να πω ότι τα βρήκαμε. Του είπα δεν χρειάζεται, δεν θέλω να απασχολώ τα μέσα εν μέσω πανδημίας με τέτοια θέματα...

Τα Χριστούγεννα τον πήρα τηλέφωνο για χρόνια πολλά και μετά με πήρε κι εκείνος πίσω. Στη συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν θα πάει στο Survivor. Μάλλον ήταν στον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μου απάντησε. Του είπα καλή επιτυχία. Τον βλέπω ότι τα πάει πολύ ωραία, έχει γίνει ένα με την ομάδα εκεί και στα αγωνίσματα βελτιώνεται. Πραγματικά μπράβο.

Από ό,τι ξέρω οι παίκτες παίρνουν 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο, γιατί αυτή την περίοδο είναι κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης, άνεργος θα ήταν. Μη σου πω ότι έγινε όλο αυτό και για καλό. Δηλαδή, όλη αυτή η φασαρία βγήκε σε κάτι καλό, δηλαδή να πάει στο Survivor και να πάρει 6.500 την εβδομάδα... 

Τον βλέπω που δυναμώνει από μέρα σε μέρα... Εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor...».

Δείτε το βίντεο.