Breaking News

Ε. Παπούλια σε Φ. Σκορδά: «Με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου... είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ενόχλησή της εξέφρασε στο Πρωινό η Εβελίνα Παπούλια μετά τις δηλώσεις της που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή και τις οποίες έκανε στο ραδιόφωνο, όπου η ίδια μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. 

«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και τη Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο Κιμούλη θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα. Αν πω κάτι για τη Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό... Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι κι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις δύο επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας...» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Στο παραπάνω σημείο το βίντεο διακόπηκε, καθώς το ζήτησε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κυρίας Παπούλια... Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι... Η Εβελίνα Παπούλια - την οποία αγαπώ και εκτιμώ - πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει κάποιος και να σε ταπεινώσει είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας... αλλά τη συγκεκριμένη μέρα για μένα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις».

Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια παρενέβη τηλεφωνικά στο Πρωινό, λέγοντας - μεταξύ άλλων - στη Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σας εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό. Εγώ είπα ότι είναι φίλοι μου και οι δύο και δε θέλω να πάρω καμία θέση... Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο κι αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης... Τι δεν είναι της παρούσης;... Εννοούσα ότι υπήρχαν παλαιότερα τέτοιες συμπεριφορές αλλά τώρα δεν είναι αποδεκτό.... Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα... Δεν έχω να πω κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον κι αν έχει συμβεί... Δεν πρόκειται να έρθω στην εκπομπή. Μίλησα τώρα γιατί ένιωσα προσβεβλημένη...».

Δείτε τα βίντεο.