Breaking News

Ε. Δερμετζόγλου: «Στο πρώτο Survivor υπήρξε εpωτική συνεύρεση» - Το έπαθλο και η σχέση της με την Ορθούλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» φιλοξενήθηκε η νικήτρια του πρώτου Survivor, που προβλήθηκε στο Mega το 2003.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στο χρηματικό έπαθλο που μοιράστηκε με την Ορθούλα Παπαδάκου, όπως είχαν συμφωνήσει, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε σeξ μεταξύ παικτών, που δεν εξελίχθηκε αργότερα σε σχέση. Συγκεκριμένα, είπε:

«Με την Ορθούλα είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Βεβαίως και μιλάμε ακόμα, καλά είναι το κoρίτσι μου, μια χαρά. Της έδωσα τα μισά χρήματα. Ο λόγος ο δικός μου είναι συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι όταν βγήκα μου την έπεσαν όλοι - οι δικοί άνθρωποι και οι γνωστοί μου - και μου έλεγαν “Μη τολμήσεις. Τι είναι αυτά που κάνεις; Είσαι χαζή;". Τους απάντησα "Αν δεν ήταν η Ορθούλα δίπλα μου να με στηρίξει και να τη στηρίζω, δεν θα κέρδιζα, δεν θα ήμουν καν στο παιχνίδι, θα είχα φύγει".

Τότε το Survivor ήταν πολύ πιο σκληρό. Καμία σχέση... Εμείς δεν είχαμε έπαθλα φαγητού, ούτε μπορούσαμε να ψαρέψουμε. Τρώγαμε την... άμμο. Ήταν τραγικά δύσκολα. Το τωρινό το βλέπω και είναι παιχνίδι...

Σε μας υπήρχε εpωτική συνεύρεση μεταξύ παικτών. Εγώ το έμαθα μετά, γιατί μέσα στο παιχνίδι δεν ασχολήθηκα με κανέναν. Δεν έγιναν ζευγάρι μετά, ήταν μόνο σeξ. Γινόταν μέσα στο δάσος. Εγώ προσωπικά δεν είχα ορμές, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν πιο ζωηροί».

Δείτε τα βίντεο.