Breaking News

Gerry Marsden: «Έφυγε» ο τραγουδιστής του «You'll Never Walk Alone» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε, σε ηλικία 78 ετών, ο Gerry Marsden, ο frontman του συγκροτήματος "Gerry and the Pacemakers", ο οποίος ερμήνευσε το θρυλικό "You'll Never Walk Alone", το οποίο τραγουδούν οι φίλοι της Λίβερπουλ και αποτελεί ουσιαστικά ύμνο της ομάδας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανακοινώθηκε την Κυριακή ότι πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια που είχε σχέση με την καρδιά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Gerry Marsden υποβλήθηκε σε τριπλό bypass το 2003. Ακολούθησε μια δεύτερη εγχείρηση καρδιάς το 2016 και τελικά του τοποθετήθηκε βηματοδότης. Μάλιστα ο ίδιος είχε πει με χιούμορ "Δεν είναι αστείο", δεδομένου του ονόματος της μπάντας του (Pacemakers=Βηματοδότες). Το 2017 είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας με το συγκρότημά του, πέφτοντας μπροστά στους σοκαρισμένους θαυμαστές ενώ τραγουδούσε το "Peaceful Easy Feeling" των Eagles.

Το "You'll Never Walk Alone" γράφτηκε το 1945 για το μιούζικαλ "Carousel" και στη συνέχεια έγινε επιτυχία από το συγκρότημα. Άλλες επιτυχίες ήταν τα τραγούδια "I Like It", "How Do You Do It" και "Ferry Across The Mersey".

Ο τραγουδιστής αφήνει πίσω τη σύζυγό του Pauline Marsden (δείτε φωτογραφία πιο κάτω), την οποία παντρεύτηκε το 1965. Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Yvette και τη Victoria.

Μεταξύ των πολλών μηνυμάτων που ανέβηκαν στα social media για την απώλειά του, ξεχωρίζει της Λίβερπουλ, που ανέφερε στο Twitter: "Είναι τόσο μεγάλη η θλίψη μαθαίνοντας για το θάνατο του Gerry Marsden. Τα λόγια του Gerry θα ζήσουν για πάντα μαζί μας. You’ll Never Walk Alone".





Η τελευταία φορά που τραγούδησε live το "You'll Never Walk Alone" ήταν στο Άνφιλντ τον Ιούνιο του 2019, όταν το συγκρότημα "Take That" τον ανέβασε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας.