Breaking News

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Από τις πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει στη δουλειά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αγαπημένο «κακό» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός περιέγραψε πώς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα - λόγω της καραντίνας - και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μέσα σ’ ένα χρόνο. 

Επίσης, αναφέρθηκε στη δεύτερη επιτυχημένη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» και περιέγραψε πώς γυρίστηκε η συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας του «Κλεομένη». 

«Η σκηνή ήταν πολύ ιδιαίτερη, από τις πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει στη δουλειά. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο και σε όλο το συνεργείο που γύρισε τη σκηνή. Όταν γυρίστηκε η σκηνή αυτοί οι άνθρωποι ήταν στον ήλιο με 40 βαθμούς Κελσίου» τόνισε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Και πρόσθεσε: «Τον τράβηξα με το σκοινί περίπου 80 μέτρα. Στο τέλος είχαμε και οι δύο τα χέρια μας με πάγο. Ήταν πολύ δύσκολη σκηνή σε οργωμένο χωράφι. Τον Θανάση Κουρλαμπά τον λυπήθηκα για τη δύναμη που του ασκούσα, αλλά δεν γινόταν να γυριστεί η σκηνή αλλιώς».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.