Breaking News

Η εξομολόγηση της Υ. Μπόσνιακ: «Την πρώτη μέρα στην Ελλάδα ένας ταξιτζής με λήστεψε και μου έσπασε δύο δάχτυλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο στο Dot. η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία της και το γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018, όπως και στην κορούλα τους Ελένη, που ήρθε στη ζωή τον Φεβρουάριο του 2015 και μάλιστα ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε την άσχημη εμπειρία της την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, όταν ένας οδηγός ταξί της πήρε την τσάντα - με χρήματα και ταξιδιωτικά έγγραφα - και την πέταξε με τη βiα έξω από το αυτοκίνητο. Η Υβόννη Μπόσνιακ είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, από μπαμπά Κροάτη και μαμά Γαλλίδα. Στην Κροατία πήγαινα τα καλοκαίρια, αλλά δεν έμεινα ποτέ μόνιμα εκεί. Έχω γερμανικό διαβατήριο, αλλά όχι... γερμανική καρδιά. Με τους γονείς μου μιλούσα γερμανικά. Στην κόρη μου, μέχρι 1 ετών, μιλούσα μόνο γερμανικά. Μετά το σταμάτησα και της μιλούσα στα ελληνικά γιατί είναι πιο "ζεστή" γλώσσα. Όταν εκφράζω τα συναισθήματά μου θέλω να μιλώ μόνο στα ελληνικά. Όταν... ονειρεύομαι επιλέγω τη γλώσσα ανάλογα με το τι σκέφτομαι. Κάποια θέματα ξέρω να τα εξηγώ μόνο στα αγγλικά.

Στην Ελλάδα ήρθα πρώτη φορά το 2006. Ήμουν μοντέλο και συνεργαζόμουν με ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Ήρθα αρχικά για ένα μήνα και αργότερα ξαναήρθα. Μου άρεσε πολύ η Ελλάδα και τελικά αποφάσισα να μείνω.

Την πρώτη μέρα στην Ελλάδα είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία. Από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και το βράδυ πήρα ταξί. Είχα μαζί μου μία μικρή τσάντα. Είπα στον ταξιτζή ότι θέλω να αγοράσω κάτι από ένα περίπτερο. Κατέβηκα από το ταξί και πήγα να πιάσω την τσάντα μου. Μου έδωσε μία μπουνιά, έκλεισε την πόρτα και μου έσπασε δύο δάχτυλα. Πήρε την τσάντα κι έφυγε. Έμεινα χωρίς έγγραφα, χωρίς διαβατήριο, είχα τα πάντα στην τσάντα. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Το χέρι μου μάτωσε γιατί είχε πιαστεί στην πόρτα. Ευτυχώς ο κύριος από το περίπτερο με βοήθησε, ήταν τόσο γλυκός. Με φρόντισε, πήγα στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα στη γερμανική πρεσβεία, προκειμένου να πάρω ένα έγγραφο για να επιστρέψω.

Είχα πει ποτέ ξανά στην Ελλάδα, αλλά με κάλεσαν πάλι για δουλειά. Τελικά ξαναήρθα και πλέον νιώθω πρώτη φορά στη ζωή μου σαν σπίτι μου μια χώρα, εδώ στην Ελλάδα. Σε όποια χώρα βρισκόμουν δεν την ένιωθα σπίτι μου».

Για τη βάφτισή της σε χριστιανή ορθόδοξη (από καθολική) σε μεγάλη ηλικία, αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου σταμάτησε να πιστεύει στον Θεό όταν πήγε στον πόλεμο στην Κροατία. Η βάφτιση ήταν ό,τι πιο όμορφο. Βαφτίστηκα ορθόδοξη, έχω τέσσερις νονούς. Το χριστιανικό μου όνομα είναι Μαρία - Νεφέλη».

Δείτε τη συνέντευξη.