Breaking News

Η επιστολή του ΣΚΑΪ στο Happy Day για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε την επιστολή που έστειλε ο ΣΚΑΪ στο Happy Day για τα σχόλια που ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι. Η επιστολή αναφέρει:

«Στην εκπομπή Happy Day, που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στις 30/12/2020, αναφέρθηκαν αναληθή γεγονότα και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για την εταιρία ΣΚΑΪ Α.Ε. και τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από τον σταθμό ΣΚΑΪ είναι στα δικαστήρια με την ιδιοκτησία, ότι η εταιρία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και πως στον σταθμό γίνονται "τέρατα".

Ως προς αυτά και ως προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ούτε βεβαίως υφίστανται συμπεριφορές παράνομες ή αντιδεοντολογικές απέναντι σε συνεργάτες του σταθμού, όπως αναληθώς αναφέρθηκε στην εκπομπή. Ως εκ τούτου εκφράζουμε τη λύπη μας για τη γενόμενη προσβολή».

Δείτε το βίντεο.