Breaking News

Η on air συγκίνηση της Τζένης Μπότση: «Ο κορονοϊός μας έχει διαλύσει» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Μπότση φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο «Έλα, Χαμογέλα», όπου μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την καραντίνα, τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας.

Επίσης, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές σκέψεις και εμπειρίες της σε σχέση με τη μητρότητα και τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, έγιναν ευτυχισμένοι γονείς το Νοέμβριο του 2019, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη τους Αλίκη.

Στην έναρξη της συνέντευξης προβλήθηκε ένα όμορφο αφιέρωμα στην καριέρα της και τη ζωή της, στο οποίο παρουσιάστηκε και μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με την αδερφή της Ρόζα.



Μετά την προβολή του βίντεο, η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά:

«Συγκινήθηκα γιατί έχω πολύ καιρό να δω την αδερφή μου λόγω της πανδημίας και της καραντίνας. Αυτός ο κορονοϊός μας έχει διαλύσει. Να εμβολιαστούμε να τελειώνουμε. Η αδερφή μου μένει στην Αγγλία και είναι κι εκεί πολύ δύσκολα τα πράγματα... πολύ δύσκολα...

Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που τα περάσαμε χωριστά. Δεν ήρθε, στο αεροπλάνο βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο... Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα.

Περάσαμε πολύ οικογενειακά τα Χριστούγεννα, αγαπησιάρικα αλλά με πολύ μεγάλο κενό μέσα μας. Αναρωτιόμουν "Καλά Χριστούγεννα; Πού είναι το σπίτι το γεμάτο κόσμο; Πού είναι οι φίλοι που μπαινόβγαιναν; Πού είναι όλα αυτά;"...».

Δείτε τη συνέντευξη. Το αφιέρωμα στο 2ο βίντεο.