Breaking News

Απόψε στο «Into the Skin»: Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύει στη Μιανμάρ (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στις 23:30, στο Open, η εκπομπή «Into the Skin» και ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύουν στη Νοτιοανατολική Ασία, στη χώρα των αντιθέσεων, τη Μιανμάρ.

Αναζητώντας τις ιστορίες πίσω από το τατουάζ, ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύει στη Νοτιοανατολική Ασία στη χώρα των αντιθέσεων, τη Μιανμάρ. Εκεί επισκέπτεται έναν τοπικό καλλιτέχνη του είδους και κάνουν μαζί τατουάζ σε έναν άνθρωπο που αφιερώνει το σχέδιό του στο μικρό γιο του, που παλεύει για την υγεία του.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος επισκέπτεται τους ναούς της πόλης Μπαγκάν, εκεί όπου οι τόνοι χρυσού στους ναούς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Η περιπέτεια για το «Ιntο the Skin» ξεκινά στο δρόμο για τη φυλή Τσιν. Μετά από ατυχήματα και ταλαιπωρίες συναντούν τη φυλή, όπου μια ιστορική παράδοση δερματοστιξίας τείνει να σβήσει για πάντα...


Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης και αναζητούν τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά! Το «Into the Skin» ταξιδεύει σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.