Breaking News

Με «σπασμένη καρδιά» ο Jason Sudeikis μετά τη νέα σχέση της Olivia Wilde; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα έκαναν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι ο 26χρονος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και ηθοποιός Harry Styles και η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Olivia Wilde.

Τον Νοέμβριο του 2020 έγινε γνωστό ότι η Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 45χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Jason Sudeikis, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον 6χρονο Otis και την 4χρονη Daisy.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι χώρισε νωρίτερα, στις αρχές του 2020. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 και αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2013.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται το People, o Jason Sudeikis φέρεται να είναι θλιμμένος με τη νέα σχέση της Olivia Wilde, καθώς ελπίζει ακόμα στο να τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Μία πηγή είπε: «Υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη μεταξύ τους και θα ήθελε να έχει την ελπίδα ότι ίσως υπάρχει τρόπος να αποκατασταθούν τα πράγματα».

Αν και προχωρά ο νέος δεσμός της, ο Jason Sudeikis και η Olivia Wilde φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις για χάρη και των παιδιών τους. Οι δυο τους είχαν χωρίσει φιλικά, ενώ έχουν καταγραφεί να αγκαλιάζονται τρυφερά κάθε φορά που η Wilde του πάει τα παιδιά τους (η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 2020).


Να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία «Drinking Buddies» (2013), ενώ η Wilde έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία «Booksmart» (2019), στην οποία έπαιξε και ο Sudeikis.