Breaking News

Ο Justin Timberlake επιβεβαίωσε τη γέννηση και αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου γιου του (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Justin Timberlake είχε ξεκινήσει τη σχέση του με την ηθοποιό Jessica Biel τον Ιανουάριο του 2007. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 και παντρεύτηκαν στις 19 Οκτωβρίου 2012 στην Ιταλία. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Silas, τον Απρίλιο του 2015.

Ο Αμερικανός ποπ τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός και η σύζυγός του καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους τον Ιούλιο του 2020, που ήταν ξανά αγοράκι. Μάλιστα, είχαν καταφέρει να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, ενώ - παρά τα δημοσιεύματα - δεν είχαν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη γέννηση του δεύτερου γιου τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, μέσω skype, στα πλαίσια της διάσημης εκπομπής «The Ellen DeGeneres Show», ο Justin Timberlake μίλησε πρώτη φορά για το νεογέννητο γιο του, αποκαλύπτοντας ότι του έδωσαν το όνομα Phineas.

«Το όνομά του είναι Phineas. Είναι φοβερός και τόσος χαριτωμένος και κανείς δεν κοιμάται στο σπίτι. Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες» είπε, μεταξύ άλλων, στην Ellen DeGeneres.


Να σημειωθεί ότι ο  Justin Timberlake υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τη Britney Spears, ενώ το 2003 προχώρησε σε σχέση με την Cameron Diaz, με την οποία χώρισε μετά από περίπου τρία χρόνια.

Η φωτογραφία είναι από το γάμο του ζευγαριού τον Οκτώβριο του 2012 στο Fasano της Ιταλίας.


Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel ποζάρουν με το γιο τους, Silas, τον Φεβρουάριο του 2020.