Breaking News

Η Λάουρα Νάργες ανοίγει την καρδιά της: «Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε στην κάμερα του Happy Day η Λάουρα Νάργες. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Συγκεκριμένα, είπε στην Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Ήμουν πολλά χρόνια ξανθιά. Μας είχαν "φυτέψει" ότι για να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση πρέπει να είσαι ξανθιά, να έχεις μπούκλες και να ζυγίζεις 40 κιλά. Είπα να τα αλλάξω όλα... Δεν χωράω σ' αυτό το κουτάκι, στην τηλεόραση.

Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks, αλλά επέλεξαν τελικά την Κατερίνα Στικούδη, που ήταν και πάρα πολύ καλή. Πλέον δεν το κυνηγάω πολύ με την τηλεόραση. Κάποια στιγμή χαλάρωσα και ήρθαν καλύτερα τα πράγματα. 

Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μετά το θάνατο του μπαμπά μου. Είχα πιάσει πάτο τότε. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Πέθανε στα χέρια μου... Κάναμε τότε πρεμιέρα με το Πρωινό. Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο... Όταν πέθανε, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί ως το βράδυ...

Έκανα το λάθος να βλέπω όλους τους συντρόφους μου σαν πατεράδες. Έψαχνα να βρω μία αντικατάσταση της οικογένειας... Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη με τα οποία έχω έρθει αντιμέτωπη. Είμαι μόνη μου δύο χρόνια και περνάω καλά. Το είχα ανάγκη γιατί ουσιαστικά δεν ήμουν ποτέ μόνη... 

Κάποια σχόλια με στεναχωρούν... Πέρασα φάσεις βουλιμίας. Είχε ξεκινήσει στη Γερμανία. Γενικά παλεύω μ' αυτό, είναι δύσκολο να αγκαλιάσεις το σώμα σου. Ερχόντουσαν άνθρωποι της τηλεόρασης και μου έλεγαν "Χάσε κάνα κιλό, φτιάξε την κυτταρίτιδά σου"... Έχω κάνει μπότοξ στα χειλάκια μου».