Breaking News

Νοσηλεύεται με κορονοϊό ο διάσημος παρουσιαστής Larry King

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο διάσημος παρουσιαστής Larry King, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται αμερικανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, πηγές κοντά στην οικογένειά του ανέφεραν στο ABC News και στο CNN - με το οποίο συνεργαζόταν στο παρελθόν - ότι νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai για πάνω από μία εβδομάδα.

«Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής» είπε χαρακτηριστικά μία πηγή.

Οι εκπρόσωποί του δεν έχουν σχολιάσει δημόσια τη νοσηλεία του και οι λεπτομέρειες της τρέχουσας κατάστασης της υγείας του είναι ασαφείς, επισημαίνει το δημοσίευμα του BBC.

Σε μια καριέρα που ξεπερνά τα 60 χρόνια, ο 87χρονος έχει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο Peabody Awards και Emmy.

Έγινε γνωστός στη δεκαετία του 1970 με το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα The Larry King Show στο αμερικανικό εμπορικό ραδιοφωνικό δίκτυο Mutual Broadcasting System.

Αργότερα ήταν ο οικοδεσπότης στο Larry King Live του CNN, μεταξύ 1985 και 2010, ενώ έγραφε στη στήλη του για την εφημερίδα USA Today για πάνω από 20 χρόνια.

Πιο πρόσφατα, ένα άλλο πρόγραμμά του, το Larry King Now, φιλοξενήθηκε στο Hulu και το ρωσικό RT.

Όπως αναφέρει το BBC, κατά τη διάρκεια της καριέρας του αντιμετώπισε πολλαπλά προβλήματα με την υγεία του, όπως διαβήτη, στηθάγχη, καρδιακές προσβολές και καρκίνο του πνεύμονα.

Το καλοκαίρι του 2020 είχε βυθιστεί στο πένθος καθώς πέθαναν τα δύο από τα πέντε παιδιά του, το ένα από καρδιακή προσβολή και το άλλο από καρκίνο του πνεύμονα.

Το 1988 ίδρυσε το The Larry King Cardiac Foundation, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά στη χρηματοδότηση της θεραπείας της καρδιάς για όσους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.