Breaking News

«Λύγισε» η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θυμάμαι το βλέμμα μεγάλου πόνου της Ζέτας Δούκα... Αυτό το βλέμμα είχα κι εγώ... » (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, που εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε ψυχολογική βία για μία ολόκληρη θεατρική σεζόν, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε σeξουαλική παρενόχληση, άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου». 

Γυναίκες ηθοποιοί βγήκαν και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία, περιγράφοντας καταστάσεις που βίωσαν σε θεατρικές παραγωγές.

Ανάμεσά τους και η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Τη θυμάμαι να περπατάει και θυμάμαι το βλέμμα της... Ήταν ένα βλέμμα που το αναγνώριζα γιατί το είχα κι εγώ πριν κάποιες σεζόν... Ήταν ένα βλέμμα μεγάλου πόνου, φυλακής κι εγκλωβισμού. Αυτό το βλέμμα είχε η Ζέτα Δούκα. Αυτό το βλέμμα είχα εγώ... Το αγρίμι που είναι μέσα σε μία φυλακή και σκας...» είπε η ηθοποιός.

Και εξομολoγήθηκε στη συνέχεια: «Ήμουν σε παράσταση, που κάθε μέρα ο πρωταγωνιστής έκανε μία συγκεκριμένη κίνηση. Δηλαδή είχαμε ένα φιλί το οποίο το έκανε χυδαίo. Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους. "Πάγωνε" όλο μου το σώμα και έλεγα "όχι" με όλο μου το είναι. Ήταν πάνω στη σκηνή και δεν είχα διέξοδο. Πήγαινα στα παρασκήνια κι έκλαιγα...».

«Ένας σκηνοθέτης, που συνεργαζόμασταν, μου είπε ότι "Θα κάνουμε ταινία, αλλά πρέπει να κάνουμε κι ένα βίντεο. Φέρε και 2-3 αλλαξιές γιατί θα είναι σε κότερο και θα πρέπει να βγάζεις τη μπλούζα"...» πρόσθεσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Νωρίτερα αποκάλυψε: «Στο σχολείο είχα έναν καθηγητή και φορούσα ένα πουλόβερ που είχε λουλούδια ή πεταλούδες στην περιοχή του στήθoυς μου και άρχισε να τα μετράει... Κανονικά με έπιασε, με το δάχτυλο... Ακόμη και τώρα το νιώθω, τα αυτιά μου κάνουν ένα βουητό...».

Δείτε το βίντεο.