Breaking News

Μ. Κάσδαγλη - Β. Χοψονίδου: Τα βιογραφικά των δύο νέων παικτριών του Survivor (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο δύο νέες παίκτριες μπήκαν στο Survivor και ενσωματώθηκαν στις ομάδες... Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ δημοσιοποίησε τα βιογραφικά τους:

Μαριάνθη Κάσδαγλη, 29 ετών, Υποπλοίαρχος Ε.Ν. - Κόκκινη Ομάδα

Ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο Survivor. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Φτιάχνει τις βαλίτσες της για το Survivor για να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων! 

Βαλέρια Χοψονίδου, 32 ετών, Athletic Fashion Designer - Μπλε Ομάδα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μία επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. Αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο με ένα και μόνο μότο: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».


Μαριάνθη Κάσδαγλη


Βαλέρια Χοψονίδου