Breaking News

«Έφυγε» η Marion Ramsey, πρωταγωνίστρια στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, η Marion Ramsey, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, που ήταν πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών "Police Academy - Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή", ενώ είχε και σημαντική καριέρα στο Broadway.

Η διοίκηση του καλλιτεχνικού πρακτορείου Roger Paul Inc. επιβεβαίωσε την είδηση στο BBC, τονίζοντας ότι άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το πρωί της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου. Επίσης, σημείωσε ότι πρόσφατα είχε αρρωστήσει, αλλά δεν ανέφερε αιτία θανάτου.


Γεννημένη στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια στις 10 Μαΐου 1947, ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο. Πρωταγωνίστησε σε πολλές παραστάσεις, τόσο στο αρχικό Broadway όσο και σε μεταγενέστερες περιοδείες.

Ο εκπρόσωπός της είπε ότι η Ramsey ήταν "ιδιαίτερα περήφανη" για το γεγονός ότι τα "Dreamgirls" του Broadway έγιναν τελικά ταινία το 2006, επειδή ήταν μία από τις τραγουδίστριες στις οποίες βασίστηκαν οι τρεις πρωταγωνιστικοί ρόλοι του πρωτότυπου έργου.

Η τηλεοπτική και κινηματογραφική της καριέρα απογειώθηκε μετά τη guest εμφάνισή της το 1976 στην επιτυχημένη κωμική σειρά "The Jeffersons". Κατόπιν εμφανιζόταν τακτικά στο "Cos", το κωμικό σκετς του Bill Cosby.


Πρωταγωνίστησε συνολικά σε έξι ταινίες "Police Academy", όπου είχε αγαπηθεί για το ρόλο της αξιωματικού "Laverne Hooks" που υποδύθηκε.