Breaking News

Μ. Αθανασίου: «Θα πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη - Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κ. Σπυρόπουλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ανθρώπινα ότι είχα πάρα πολύ άγχος από την αρχή που άρχισαν να βγαίνουν τα γεγονότα, που ευτυχώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία επιτέλους, για το πώς θα τοποθετηθώ και πώς θα μιλήσω. Και το συνιστώ και σε όλους γιατί θέλει ψυχραιμία και προσοχή στα όσα λέμε. Ψυχραιμία όχι με την έννοια να υποτιμήσουμε τα γεγονότα, αλλά επειδή έχει βάθος χρόνου αυτή η κατάσταση και θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια, που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε...».

Και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Για την περίπτωση της φίλης μου Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι και μάρτυρας καθώς εκείνη την εποχή ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα ούτως ή άλλως. Ήταν η πρώτη μου δουλειά αυτή... Δεν ξέρεις τι να κάνεις... Δεν μίλησα τότε, για εμένα ήταν η πρώτη μου μεγάλη ήττα».

Ο Μάριος Αθανασίου έστειλε και το μήνυμά του σε όσους - γυναίκες και άνδρες - έχουν παρόμοια βιώματα: «Να πατήσουν στα πόδια τους, να πάρουν το κουράγιο, να συνασπιστούν και να μιλήσουν».

Νωρίτερα εξομολογήθηκε: «Για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου και τα πιο δύσκολα και τα προσωπικά μου, ήμουν πολύ ντροπαλός και δεν μπορούσα να μιλήσω. Μέχρι τα 25-26 ήμουν πολύ ντροπαλός και τώρα είμαι. Είμαι μαζεμένος άνθρωπος. Το επάγγελμά μου είναι μία λύτρωση για μένα, με βοηθάει και με ισορροπεί». 

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 7:35 και μετά.