Breaking News

Νικόλας Αγόρου: «Ο Θεός και η πίστη με βοήθησαν να βγάλω καθετί αρνητικό από τη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του Dot κάθισε ο Νικόλας Αγόρου, ένας από τους καλύτερους παίκτες του δεύτερου Survivor, ο οποίος εξήγησε ότι μετά το ριάλιτι επιβίωσης απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί ήθελε να πορευτεί με τα λόγια του Θεού και να τα βρει με τον εαυτό του.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους, αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι' αυτό και βρίσκομαι εδώ» είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Μετά το παιχνίδι είχα ευκαιρίες και προτάσεις, αλλά δεν αξιοποίησα καμία. Δεν το μετάνιωσα γιατί ποτέ δεν είναι αργά, έχω προτάσεις ακόμα και τώρα. Αν και διατηρώ μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, έχω διάφορες προτάσεις και σκέφτομαι να έρθω μόνιμα στην Αθήνα».

«Πήγαινα για τη νίκη, αλλά συνειδητοποίησα τελικά ότι ο εγωισμός διαλύει τα πάντα. Ο Θεός και η πίστη που έχω με βοήθησαν να βγάλω καθετί αρνητικό από τη ζωή μου. Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου - το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα - και μετά απ' αυτό άλλαξα» εξομολογήθηκε ο Νικόλας Αγόρου.

Δείτε το βίντεο.