Breaking News

Ν. Κουρής: «Έχω περάσει από όλες τις φάσεις της αυτοκαταστροφής - Διαφωνώ με τον εαυτό μου που... δεν πίνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Art Week», η Λένα Αρώνη συνάντησε τον Νίκο Κουρή, ο οποίος την υποδέχτηκε στο Θέατρο Αθηνών, με αφορμή την παράσταση «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Έντουαρντ Άλμπι, η οποία διακόπηκε λόγω κορονοϊού, όπως όλα τα θεατρικά έργα στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την αυτοπειθαρχία του, λόγω της νόσου του διαβήτη, αλλά και για τις αγαπημένες του συνήθεις που αναγκάστηκε να «κόψει». Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στη Λένα Αρώνη:

«Έκανα αγώνα για να αποσυνδεθώ από την ευχαρίστηση του φαγητού. Είναι κάτι μίζερο, αλλά κάνει καλό στην υγεία μου. Επειδή το να φάω ένα γλυκό με οδηγεί σε κακή διάθεση, κακή υγεία και κακή ρύθμιση σ' αυτό που προσπαθώ να ρυθμίσω, δεν το χαλαλίζω για να φάω μια πάστα, ούτε μια μακαρονάδα... 

Τώρα είμαι 48 ετών και κατάφερα να έχω αυτοπειθαρχία, αλλά έχω περάσει από όλες τις φάσεις της αυτοκαταστροφής, του "δεν με νοιάζει", του "μπορώ να τα κάνω όλα', της υπερβολής, της κατάχρησης και του αλκοόλ, το οποίο λατρεύω, μ' αρέσει και διαφωνώ με τον εαυτό μου που... δεν πίνω. Διαφωνώ ιδεολογικά που δεν πίνω, είμαι κάθετα αντίθετος...».