Breaking News

Πέμη Ζούνη: «Ο Ηλίας ήρθε και με είδε μετά από πολλά χρόνια στο θέατρο... Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πέμη Ζούνη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε αρχικά για τη σειρά «Γιάννης και Μαρία» - που προβλήθηκε στην ΕΡΤ τη σεζόν 1982-1983 - όπως και για τον συμπρωταγωνιστή της.

«Έκανα τη 16χρονη, αλλά ήμουν μεγαλύτερη. Ήταν ωραίο το σενάριο, πολύ τρυφερά τα γυρίσματα και έπαιξαν σπουδαίοι ηθοποιοί. Εμείς ήμασταν δύο "τσικό"... Ο συμπρωταγωνιστής μου (Ηλίας Γιαννίτσος) ήταν όντως 16 ετών. Ο Ηλίας δεν έγινε ηθοποιός, δεν ήθελε. Έπαιξε στην ταινία "Η κάθοδος των εννιά" και μετά σταμάτησε, έκανε άλλα πράγματα στη ζωή του. Ήρθε μετά από πολλά χρόνια και με είδε στο θέατρο. Ήρθε στο καμαρίνι, είχε λίγο γκρίζους κροτάφους, αλλά δεν άλλαξε, ήταν ίδιος! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή» είπε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Για μένα η σεζόν 1982-83 ήταν ένα τσουνάμι τύχης και άστρου... Ήμουν πολύ τυχερή και στη ζωή μου και στην καριέρα μου και ευτυχώς το συνειδητοποιούσα και τότε... Απέρριψα πρόταση για καριέρα στο εξωτερικό για χάρη ενός έpωτα».

Επίσης, αναφέρθηκε στην εποχή που βρέθηκε στο στόχαστρο της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση «...και Ιουλιέτα», που υποτίθεται ότι σκηνοθέτησε ο Ανγκ Λι.

«Όσα έγιναν με αφορμή την παράσταση ήταν ένα επώδυνο μάθημα και επαγγελματικά και σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί όλο αυτό ξεκαθάρισε τους πραγματικούς φίλους. Όταν ξέσπασε ήταν ένα ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου... Όλο αυτό που έζησα ήταν βάρβαρο, κτηνώδες και ανθρωποφαγικό, αλλά είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν» εξομολογήθηκε η Πέμη Ζούνη.

Ακόμη, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει η κόρη της Ελεονώρα, η οποία ζει στο Λονδίνο και εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.