Breaking News

Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στηρίζουν τη Ζέτα Δούκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες το πρωί η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μία απρόσμενη εξομολόγηση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», τονίζοντας ότι δέχθηκε ψυχολογική βία για μία ολόκληρη θεατρική σεζόν από τον Γιώργο Κιμούλη. Μάλιστα, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή την έβρισε και την κλώτσησε. Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε στο δελτίο του Mega ότι έχει δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση εναντίον της Ζέτας Δούκα...


Η υπόθεση έχει και συνέχεια, καθώς ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη απάντηση, μέσω του δικηγόρου τους. Οι δυο τους συμμετείχαν, επίσης, στην παράσταση "Πιο κοντά" (Closer), στο Θέατρο Αθηνών.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε» αναφέρουν οι δύο ηθοποιοί.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό.